Odvaha
Dokonalost sama - hra
Murtagh

Brzy vyjde

Vánoční koledy - Zahraj si 12 českých koled

321 Kč

titul vychází 15.11.2024

Manifest každodenného hrdinu

374 Kč

titul vychází 22.5.2024

Malování / Maľovanie vodou - Obchod / Obchod

Malování / Maľovanie vodou - Obchod / Obchod

63 Kč

titul vychází 22.5.2024

Táta mezi žirafami

203 Kč

titul vychází 27.5.2024

Více připravovaných titulů

Novinky

Noční dům - Jo Nesbo

Noční dům - Jo Nesbo

Norského spisovatele Jo Nesboa není třeba představovat. Když se řekne Jo Nesbo, každý si vybaví nespočet dektektivek a thrillerů. Temných, chladných a psaných drsným, syrovým způsobem. A také ústřední postavu většiny děl, Harryho Holea. Jmenujme například Netopýr, Sněhulák, Pentagram, Nůž, Krysí ostrov... Mimo jiné ale Jo Nesbo také napsal humoristické knihy pro děti s hlavním hrdinou doktorem Proktorem. S právě přicházející novinkou s názvem Noční dům se Jo Nesbo vrhl i do hororového žánru. Noční dům je thriller s hororovými prvky, který čtenáře naprosto pohltí. Richard přemluví svého spolužáka ke klukovině, která v danou chvíli otočí jeho život naruby. Jeho spolužák zmizí. Když pak zmizí i další Richardův spolužák, čeká ho pobyt v nápravném zařízení. Dokáže se Richard obhájit a vysvětlit co se stalo? A objeví se ještě někdy jeho spolužáci?

Anděl smrti

Anděl smrti

Robert Bryndza se už neodmyslitelně zabydlel na české knižní scéně. Od roku 2016, kdy slavil úspěch se svým titul Dívka v ledu a stal se oblíbeným detektivním autorem u nás, vydal již velké množství detektivních příběhů. Robert Bryndza je původem angličan, ale žije na Slovensku. Čtenářům Roberta Bryndzy jsou již velmi dobře známé jeho vyšetřovatelky Kate Marshallová a Erika Fosterová. V novince Anděl smrti tentokrát řeší Erika Fosterová velmi zapeklitý případ vraždy . A nejen jeden, jak se ukáže. V průběhu vyšetřování se zjistí, že spolu souvisí hned několik vražd vlivných lidí... politika, fotbalové hvězdy a známého režiséra. Do hledáčku policie se dostává sexuální pracovnice, která ví na spoustu vlivných mužů víc, než by si přáli nejen oni, ale i jejich nejbližší okolí, včetně politiků a Metropolitní policie. Otázek k vyřešení případu stále přibývá, Erice se nedaří případ jen tak vyřešit, a co když vrah znovu udeří? Čas je neúprosný...

Domácí zahrádka

Domácí zahrádka

Romana Pavelu velmi dobře znají diváci oblíbeného televizního pořadu Polopatě, který pravidelně již několik let vysílá Česká televize. V tomto pořadu Roman Pavel poskytuje odborné rady i návody jak obhospodařovat vaši zahrádku. Již v roce 2021 vyšla v souvislosti s tímto pořadem kniha s názvem Zeleninová zahrádka. Tento titul se stal naprostým bestsellerem a dočkal se několika dotisků. V současné době vychází titul s názvem Domácí zahrádka, který je také rozšířením oblíbeného pořadu. A mezitím, co v první knize Zeleninová zahrádka se autor zaměřil především na úspěšné a efektivní pěstování zeleninových plodů na klasické zahrádce, v novince, jak už sám název tak trochu napovídá, se zaměřuje na pěstování různých plodů a rostlin v domácím prostředí. Kniha vám poskytne jednoduché návody a tipy jak pěstovat zeleninu, bylinky či květiny například na vašem balkonu. Jak si vytvořit vlastní pěstební nádoby k úspoře prostoru i financí, jak hnojit, kdy vysévat a jak zazimovat a jaké odrůdy jsou vhodné pro vaše prostory. Poradí vám i s případnými nemocemi a na co si dát pozor. 

Starší novinky

Internetové knihkupectví AMIPA s kamennou prodejnou v Přelouči

Firma Amipa s.r.o. byla založena v roce 2003, kdy se zaměřovala především na přímý prodej knih, tzv. door to door. Cílem tohoto prodeje bylo doručit knihy konečným zákazníkům co nejpohodlnějším způsobem, a to osobní návštěvou naším obchodním zástupcem a také nabídnout knihy pro široké spektrum zákazníků za bezkonkurenčně nejlepší ceny na trhu. Síť našich obchodních zástupců pokrývá celou ČR.

Díky kladnému ohlasu zákazníků jsme se rozhodli naši působnost na knižním trhu ještě rozšířit a v roce 2004 jsme zprovoznili náš první internetový obchod. Postupem času jsme rozšiřovali sortiment a v roce 2016 jsme navázali úspěšnou spolupráci s firmou Albi jejíž zboží nyní nabízíme i našem internetovém obchodě, především se jedná o hry, Elektronickou Albi tužku s celou edicí Kouzelné čtení a laboratoře.

Od roku 2006 jsme vydali i několik vlastních titulů. Především jde o kuchařské knihy, ale také křížovky a knížky pro nejmenší. Díky osvědčené, dlouholeté spolupráci s oblíbenými autory a tvůrci knižních titulů, jsou námi vydané knihy mezi zákazníky velice žádané.
V roce 2007 jsme také otevřeli kamenné knihkupectví v Přelouči.

budova firmy

 

 

 

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

© AMIPA s.r.o. [https://www.prodej-knih.cz/]