Domácí levandulová kuchařka

Domácí levandulová kuchařka

Levandule se stala v posledních letech velmi oblíbenou rostlinou. Má krásnou modrofialovou barvu, příjemnou vůni a údajně je i účinná proti molům, a tak není divu, že se stala oblíbenou dekorací mnoha domácností. To že se využívá i do kosmetických přípravků je známé. Ale, že se dá využívat i jako příchuť do pokrmů, to už tak obecně známé není. A dokážeme si vůbec představit do jakých pokrmů bychom levanduli přidávali? Jakou má vlastně chuť? V knižní novince Domácí levandulová kuchařka od autorky Petry Rubášové se dozvíte jak pěstovat levanduli a jak ji sklízet. Jaké dekorace se dají z levandule vytvořit, do jakých pokrmů a nápojů levanduli přidat a jak si doma z levandule vytvořit vlastní kosmetiku. 

Domácí levandulová kuchařka však není prvotinou Petry Rubášové. Autorka nám své rady, typy a recepty již představila například v knihách Domácí sýry, Zvířata v zahradě, Domácí medová kuchařka či Bylinky české zahrádky.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

© AMIPA s.r.o. [https://www.prodej-knih.cz/]