Atraktivní a veskrze inspirativní moderní kuchařská kniha: "kulatá revoluce" - tradiční pokrm v novém kabátě! Kulatá revoluce:profesionální tipy Michaela Schlaipfera – dokonalé knedlíkové štestí a kulinářské zážitky překypující překvapeními… Novinky z domoviny
knedlíku: kapustové knedlíky s křenovou pěnou, knedlíky ze sivena s pěnou z pšeničného piva, vepřová pečeně trochu jinak, chlebové suflé s liškami, brioškový knedlík s kachním kompotem… Inspirace zahraniční kuchyní:ravioli z houskových knedlíků s parmezánovou pěnou,
doublepotatoewhopper, tyrolský šiškebab, noky se smaženou cibulkou a jehněčím ragú, lasagne z preclíkových knedlíku ve skle, knedlíky plněné kuřecím masem po asijsku… Knedlíkové tapas a spol.: lanýžové knedlíky z čerstvého sýra v pumperniklovém kabátku, knedlícky z
lososa s paprikovou marmeládou, knedlíčky z husích jater s čokoládou, rýžové knedlíčky s asijským salátem, krabí knedlíčky v těstovém kabátku s mangovým krémem… Není knedlík jako knedlík:tvarohové knedlíky s rumovou zmrzlinou s rozinkami, knedlíky z makového creme
brulée, ubrouskový knedlík z perníčku se zmrzlinou z pečených jablek, boulette suzette…