Maso, ryby, grilování

V této kategorii si přijdou na své všichni, kteří mají v oblibě maso ve všemožných obměnách. Naleznete zde kuchařky k přípravě steaků, burgrů, grilovacích receptů, návody a postupy na uzení a mnoho dalších způsobů jak upravovat maso a také ryby, které se stávají v posledních letech stále oblíbenější součástí našeho jídelníčku.

Zobrazit více

Na grilu

Pohlreich Zdeněk

Na grilu

455 Kč

skladem

Vše o uzení

Vše o uzení

191 Kč

skladem

Oheň a dým

Hromas Hugo

Oheň a dým

399 Kč

do 3 dnů

Udírny a uzení

Udírny a uzení

138 Kč

skladem

Drůbež

296 Kč

skladem

Grilování

199 Kč

skladem

Steaky

135 Kč

skladem

V této kategorii si přijdou na své všichni, kteří mají v oblibě maso ve všemožných obměnách. Naleznete zde kuchařky k přípravě steaků, burgrů, grilovacích receptů, návody a postupy na uzení a mnoho dalších způsobů jak upravovat maso a také ryby, které se stávají v posledních letech stále oblíbenější součástí našeho jídelníčku.

Mezi nejoblíbenější současné kuchařské knihy patří edice Apetit, nebo kuchařky od Zdeňka Pohlreicha a Romana Vaňka.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

© AMIPA s.r.o. [https://www.prodej-knih.cz/]