Maso, ryby, grilování

V této kategorii si přijdou na své všichni, kteří mají v oblibě maso ve všemožných obměnách. Naleznete zde kuchařky k přípravě steaků, burgrů, grilovacích receptů, návody a postupy na uzení a mnoho dalších způsobů jak upravovat maso a také ryby, které se stávají v posledních letech stále oblíbenější součástí našeho jídelníčku.

Zobrazit více

Na grilu

Pohlreich Zdeněk

Na grilu

159 Kč

ihned k odeslání

Vše o uzení

Vladimír Dyk

Vše o uzení

212 Kč

ihned k odeslání

Oheň a dým

Hromas Hugo

Oheň a dým

399 Kč

do 3 dnů

Udírny a uzení

Egon Binder

Udírny a uzení

152 Kč

ihned k odeslání

Drůbež

redakce časopisu Apetit

308 Kč

do 2 dnů

Domácí zabijačka

Josef Půhoný

195 Kč

do 2 dnů

Oblíbené kuřecí recepty

Alena Doležalová

76 Kč

do 2 dnů

Grilování

Jan Braai

199 Kč

do 2 dnů

Mleté maso

308 Kč

do 2 dnů

Steaky

Nico Stanitzok

135 Kč

do 2 dnů

V této kategorii si přijdou na své všichni, kteří mají v oblibě maso ve všemožných obměnách. Naleznete zde kuchařky k přípravě steaků, burgrů, grilovacích receptů, návody a postupy na uzení a mnoho dalších způsobů jak upravovat maso a také ryby, které se stávají v posledních letech stále oblíbenější součástí našeho jídelníčku.

Mezi nejoblíbenější současné kuchařské knihy patří edice Apetit, nebo kuchařky od Zdeňka Pohlreicha a Romana Vaňka.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

© AMIPA s.r.o. [https://www.prodej-knih.cz/]