Maso, ryby, grilování
V této kategorii si přijdou na své všichni, kteří mají v oblibě maso ve všemožných obměnách. Naleznete zde kuchařky k přípravě steaků, burgrů, grilovacích receptů, návody a postupy na uzení a mnoho dalších způsobů jak upravovat maso a také ryby, které se stávají v posledních letech stále oblíbenější součástí našeho jídelníčku.
V této kategorii si přijdou na své všichni, kteří mají v oblibě maso ve všemožných obměnách. Naleznete zde kuchařky k přípravě steaků, burgrů, grilovacích receptů, návody a postupy na uzení a mnoho dalších způsobů jak upravovat maso a také ryby, které se stávají v posledních letech stále oblíbenější součástí našeho jídelníčku.
Mezi nejoblíbenější současné kuchařské knihy patří edice Apetit, nebo kuchařky od Zdeňka Pohlreicha a Romana Vaňka.