Super jednoduše bez masa
„Šéfa“ Zdeňka Pohlreicha již není ani třeba blíže představovat. Kdo by také někdy neslyšel o jeho televizních pořadech. S nadsázkou řečeno, byly doby, kdy pokaždé když člověk zapnul televizi, „vyskočil“ na něj Zdeněk Pohlreich. Mimo jiné stojí Zdeněk Pohlreich za řadou úspěšných knižních titulů, kuchařek, které jsou vždy po jejich vydání, naprostým bestsellerem. Jmenujme například titul Taková normální kuchařka. Vyšla již v roce 219, ale stále patří mezi nejoblíbenější tituly Zdeňka Pohlreicha. V létě každý fanoušek grilování ocení tituly Grilování – 140 moderních grilovacích receptů nebo titul Na grilu. Kuchařka s názvem Fresh kuchyně naopak trochu odlehčila. V loňské roce nás Zdeněk Pohlreich potěšil kuchařkou Super jednoduše. A jak sám název napovídá, kuchařka byla zaměřena na jídla z dostupných ingrediencí a s jednoduchým postupem. I začátečník vařící podle této kuchařky dokáže oslnit své hosty. A protože jsou v poslední době stále ve větší oblibě i bezmasá jídla, Zdeněk Pohlreich právě přichází s kuchařkou zaměřenou na jednoduché, rychlé a bezmasé recepty, které ale jistě potěší i masožravce. A abychom nezapomněli ... zbrusu nová kuchařka se jmenuje Super jednoduše bez masa.